Heb jij last van fronsrimpeltjes?

Binnen een paar weekjes is het weer zover… onze jaarlijkse zomervakantie!

Tijdens het bekijken van mijn vakantiefoto’s van vorig jaar werd ik (weer eens) geconfronteerd met wat ik zelf enorm vervelend en zelfs lelijk aan mezelf vind… mijn fronsrimpeltjes!

Vaak krijg ik de vraag van mijn man: Ben je boos? Scheelt er iets? Je kijkt zo kwaad?

Blijkbaar heb ik nogal een boze blik op als ik ‘gewoon’ kijk… en dat komt door twee onnozel fronsrimpeltjes in het midden van mijn voorhoofd.

Ik kan nl. moeilijk tegen fel licht en dan frons ik om mijn ogen wat dicht te knijpen. En als je dit dag in dag uit doet… ontstaan er de welbekende fronsrimpeltjes.

In de volgende video zie je 3 tips om ‘de fronsrimpel’ te verminderen:

Maar je kan meer doen.

Afgelopen week had ik mijn vaste afspraak bij Diane @ l’Art de Beauté in Hasselt, elke zes weken ga ik hiernaartoe voor een middagje heerlijk relaxen én natuurlijk om mijn huid te laten verzorgen.

Diane runt een supergezellig en heel erg goed huidverbetercentrum. Je kan l’Art de Beauté vergelijken met een schoonheidsinstituut maar Diane en haar team gaan verder, zij werken écht vanuit het principe om je huid te verbeteren, te verzorgen… naast heerlijk ontstressen en genieten!

I love it!

Maar, even terug ter zake…

Zij vertelde me dus over de Focus CIT en het Focus Frown Serum van Environ.

Botox zonder botox, zeg maar ;-)

Wat is het Focus Frown Serum?

 

Focus Frown Serum is een licht, olie-vrij serum speciaal ontwikkeld om fronslijntjes op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en rond de ogen te behandelen.

Het serum bevat een cocktail van 3 peptiden (Argireline, Leuphasyl en Vialox) die in team samen werken om het proces van rimpelvorming te bestrijden door spiercontractie te verminderen.

Hoe gebruik je het?

De eerste twee weken gebruik je het best ‘s morgens en ‘s avonds. Na het reinigen(!) 1 à 2 druppeltjes inmasseren op de fronslijnen (op voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, op kraaiepootjes).

Als de twee weken om zijn gebruik je het enkel ‘s avonds (of indien je dit liever hebt, mag het ook ‘s morgens).

Na gebruik handen wassen en wachten tot het serum geabsorbeerd is alvorens andere (Environ) producten aan te brengen.

Je kan als extra hulpmiddel ook de Focus CIT gebruiken.

 

Cosmetic Focus-CIT bevordert de opname van de actieve ingrediënten die daardoor een nog doeltreffender werking hebben. Het creëert micro-kanaaltjes op kleinere zones zoals tussen de ogen, waar je vaak fronsrimpeltjes krijgt.

Gebruik het stempeltje vlak voor je het Focus Frown Serum aanbrengt. Klop (zachtjes natuurlijk!) de Focus CIT op de huid zodat de naaldjes in de huid dringen en elke zone overlappend behandelen.

En wat helemaal leuk is… deze behandeling zou ongeveer een zes maanden effect blijven hebben.

Adviesprijs voor het Focus Frown Serum is +/- 145 euro, voor de Focus CIT betaal je +/- 35 euro.

Let wel, je kan deze producten niet online, maar enkel bij een erkend verdeler – zoals l’Art de Beauté in Hasselt – kopen, omdat je er toch wel een degelijk advies bij moet krijgen en al aan de Environ producten gewend moet zijn.


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy