shop

account

zoeken

Gezichtsyoga om rimpels te verminderen

Wil je rimpels verminderen met gezichtsyoga?

Jammer genoeg wordt onze huid vanaf ons 30ste (!) al minder elastisch: de hoeveelheid collageen neemt af, cellen vernieuwen zich niet meer zo snel… en daardoor ontstaan rimpeltjes.

Maar vanaf nu geen botox meer om rimpeltjes tegen te gaan: gewoon gezichtsyoga doen.

Door gezichtsyoga te doen train je jouw spieren en stimuleer je de doorbloeding van de huid, waardoor deze strakker en gladder blijft. Eén van de makkelijkste oefeningen is ook meteen een van de mooiste – glimlachen!

Niets ontspant en verzacht de gelaatstrekken meer dan een glimlach die van binnenuit komt. Als je lacht worden alle spieren in het gezicht aangespannen en ontspannen. Maar liefst 30 gezichtspieren wachten op deze training.

Gezichtsyoga: oefeningen tegen rimpels

Yoga docente Anne-Elise Hagen heeft een aantal video’s opgenomen met oefeningen… Ik heb ze alvast uitgeprobeerd, de oefeningen zijn een makkie en nemen niet veel tijd in beslag. Doe deze oefeningen iedere dag even.

Doe deze oefeningen eens een tijdje dagelijks en laat me dan horen wat ze voor jouw huid gedaan hebben?

Groetjes,

Amy

PS: Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid met minder rimpels van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn de aminozuren threonine, serine, proline en glycine erg belangrijk voor de opbouw en elasticiteit van onze huid.

Wil je aminozuren gaan innemen? Let dan op dat je een geregistreerd product met NUT nummer gebruikt, dat het 100% natuurlijk is en ALLE aminozuren levert (ipv een paar aminozuren aangevuld met wat vitaminen en veel vulmiddelen)

Beauty Essentials is volgens mij het enige product dat alle aminozuren levert en ook nog eens 100% natuurlijk is (geen vulmiddelen, geen hulpstoffen, geen anti-klontermiddelen). En natuurlijk raad ik enkel een product aan dat een NUT nummer heeft ontvangen en je dus zeker bent dat het aan alle wettelijke voorschriften voldoet.

Als je interesse hebt om het te gaan gebruiken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Wil je me wel een plezier doen? 

Omdat mijn voorraad beperkt is en het productieproces tijdrovend en duur is, wil ik het product voorbehouden voor lezeressen die consequent dagelijks 4 tot 6 tabletjes innemen en er op die manier goede resultaten mee gaan boeken.

Als je niet van plan bent om het dagelijks (en in de juiste dosering) te gaan gebruiken, geef een andere lezeres dan de kans om het in huis te halen.

Wil je eerst nog wat reacties lezen van lezeressen die het al gebruiken? Klik dan hier voor klantenervaringen: http://www.mooiverouderen.com/klantenervaringen

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag