skip to Main Content

Heb jij last van vochtophoping in je benen? Lees deze 6 tips!

Elke dag krijgt je lichaam een hoop water binnen (écht, meer als je denkt) – door wat je eet en drinkt.

En elke dag verlaat heel wat water je lichaam (ook veel meer als je denkt!) – via de urine, de stoelgang, door transpiratie, … Het zijn de nieren die voor een goed evenwicht zorgen tussen het water dat binnenkomt en het water dat buitengaat.

Het kan gebeuren dat je lichaam meer water opslaat dan dat het afscheidt.

Het gevolg is dat sommige delen van je lichaam opzwellen. Typisch de onderste ledematen, omdat het water door de zwaartekracht een weg naar beneden zoekt.

Je kan deze vochtophoping aanpakken door je eetgewoonten aan te passen.

Klik hier verder naar ‘Help! Ik hou vocht op in mijn benen!’ als je hier meer over wilt weten!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend