Heb jij ook het gevoel dat winkelketens modieuze 50+ dames negeren?

Een tijdje geleden stond er een artikel in de krant over modieuze 50+ vrouwen die zich in de steek gelaten voelen door de grotere winkelketens.

Voor vrouwen die iets ouder zijn, is het nooit gemakkelijk geweest om gepaste kledij te vinden. Maar volgens 55-plussers is het nu erger dan ooit, want drie vierde vindt dat de winkelketens geen aandacht heeft voor hen.

Heb jij dit gevoel ook? Lees het artikel op de site van Het Laatste Nieuws even na waarin modieuze 50+ vrouwen zeggen dat reclame wel op gen gericht is, maar niet voldoet aan hun behoeftes. Of dat het ‘stereotiepe’ beeld van de oudere vrouw nog te zeer overheerst.

Modieuze 55-plussers: Winkelketens negeren ons! – hln.be

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?