Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe kan je je weerstand eenvoudig verhogen?

Wil je je kansen op griep en verkoudheid zo klein mogelijk houden? Dan is nu, het begin van de herfst, een goed moment om je weerstand te verbeteren.

Je immuunsysteem is een ingewikkeld systeem in je lichaam dat hard moet werken om allerlei aanvallen van indringers en ziektekiemen in je lichaam af te slaan.

Je leefwijze heeft een grote invloed op je immuunsysteem en dat bepaalt weer hoe goed je weerstand is tegen ziekten – waaronder griep en verkoudheid.

Door een paar gezonde gewoonten aan je dagelijkse patroon toe te voegen kunnen je je weerstand snel verbeteren.

Klik hier voor informatie over deze simpele tips.

Hierin wordt ook verteld dat antioxidanten heel erg belangrijk zijn.

Antioxidanten kunnen schadelijke deeltjes in je lichaam die je cellen beschadigen, neutraliseren. Het is belangrijk dat de verhouding tussen antioxidanten en vrije radicalen in je lichaam in balans blijft om infecties, ziekten en veroudering tegen te gaan.

Maar wat bijna niemand weet, is dat aminozuren minstens zo belangrijk zijn. Het zijn de bouwstenen van het menselijk lichaam, aminozuren leveren ook antioxidanten aan ons lichaam. Klik verder naar de pagina over aminozuren om te lezen waarom deze aminozuren zo belangrijk zijn voor je weerstand.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy