Hoe kan je je weerstand eenvoudig verhogen?

Wil je je kansen op griep en verkoudheid zo klein mogelijk houden? Dan is nu, het begin van de herfst, een goed moment om je weerstand te verbeteren.

Je immuunsysteem is een ingewikkeld systeem in je lichaam dat hard moet werken om allerlei aanvallen van indringers en ziektekiemen in je lichaam af te slaan.

Je leefwijze heeft een grote invloed op je immuunsysteem en dat bepaalt weer hoe goed je weerstand is tegen ziekten – waaronder griep en verkoudheid.

Door een paar gezonde gewoonten aan je dagelijkse patroon toe te voegen kunnen je je weerstand snel verbeteren.

Klik hier voor informatie over deze simpele tips.

Hierin wordt ook verteld dat antioxidanten heel erg belangrijk zijn.

Antioxidanten kunnen schadelijke deeltjes in je lichaam die je cellen beschadigen, neutraliseren. Het is belangrijk dat de verhouding tussen antioxidanten en vrije radicalen in je lichaam in balans blijft om infecties, ziekten en veroudering tegen te gaan.

Maar wat bijna niemand weet, is dat aminozuren minstens zo belangrijk zijn. Het zijn de bouwstenen van het menselijk lichaam, aminozuren leveren ook antioxidanten aan ons lichaam. Klik verder naar de pagina over aminozuren om te lezen waarom deze aminozuren zo belangrijk zijn voor je weerstand.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?