Hoe kan je ‘pre’menopauze herkennen?

Moeder Natuur heeft ons vrouwen in mijn ogen toch wat leed aangedaan.

Niet alleen hebben we een groot deel van ons leven te maken met ‘onze maandelijkse issues’. Later heeft ze daar ook nog eens een serieuze afterparty in het leven geroepen nl. de overgang en alle bijkomstige klachten.

Ok, ik weet wel dat het er allemaal bij hoort, de voortplanting enz… maar waarom hebben de mannen geen kwaaltjes gekregen?

De overgang bestaat niet enkel en alleen uit de menopauze. Voorafgaand en na de menopauze vinden ook veranderingen plaats in het lichaam die onder de overgang vallen en, je voelt ‘m al aankomen… ook allerlei verschijnselen met zich meebrengen.

Helaas… aan deze natuurlijke processen valt weinig te veranderen.

De fase voor de menopauze noemen we de pre-menopauze en is ver voor je laatste menstruatie al merkbaar.

Je kan zelfs op je 35ste al voelen dat de menopauze eraan komt!

Wil je weten hoe je de pre-menopauze kan herkennen? Klik dan hier verder naar een artikel of fiftytoo.be

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?