skip to Main Content

Hoe kan je ‘pre’menopauze herkennen?

Moeder Natuur heeft ons vrouwen in mijn ogen toch wat leed aangedaan.

Niet alleen hebben we een groot deel van ons leven te maken met ‘onze maandelijkse issues’. Later heeft ze daar ook nog eens een serieuze afterparty in het leven geroepen nl. de overgang en alle bijkomstige klachten.

Ok, ik weet wel dat het er allemaal bij hoort, de voortplanting enz… maar waarom hebben de mannen geen kwaaltjes gekregen?

De overgang bestaat niet enkel en alleen uit de menopauze. Voorafgaand en na de menopauze vinden ook veranderingen plaats in het lichaam die onder de overgang vallen en, je voelt ‘m al aankomen… ook allerlei verschijnselen met zich meebrengen.

Helaas… aan deze natuurlijke processen valt weinig te veranderen.

De fase voor de menopauze noemen we de pre-menopauze en is ver voor je laatste menstruatie al merkbaar.

Je kan zelfs op je 35ste al voelen dat de menopauze eraan komt!

Wil je weten hoe je de pre-menopauze kan herkennen? Klik dan hier verder naar een artikel of fiftytoo.be

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend