Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe kan je ‘pre’menopauze herkennen?

Moeder Natuur heeft ons vrouwen in mijn ogen toch wat leed aangedaan.

Niet alleen hebben we een groot deel van ons leven te maken met ‘onze maandelijkse issues’. Later heeft ze daar ook nog eens een serieuze afterparty in het leven geroepen nl. de overgang en alle bijkomstige klachten.

Ok, ik weet wel dat het er allemaal bij hoort, de voortplanting enz… maar waarom hebben de mannen geen kwaaltjes gekregen?

De overgang bestaat niet enkel en alleen uit de menopauze. Voorafgaand en na de menopauze vinden ook veranderingen plaats in het lichaam die onder de overgang vallen en, je voelt ‘m al aankomen… ook allerlei verschijnselen met zich meebrengen.

Helaas… aan deze natuurlijke processen valt weinig te veranderen.

De fase voor de menopauze noemen we de pre-menopauze en is ver voor je laatste menstruatie al merkbaar.

Je kan zelfs op je 35ste al voelen dat de menopauze eraan komt!

Wil je weten hoe je de pre-menopauze kan herkennen? Klik dan hier verder naar een artikel of fiftytoo.be

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy