Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe werkt het Anti-Aging Dieet?

Kan je met een simpel dieet de klok terugdraaien? Het Anti Aging Dieet beweert van wel ;-)

Ze beweren dat je door de juiste voedingsmiddelen te eten ondergane schade kan herstellen.

Het is heel eenvoudig, werkzaam en geschikt voor de oudere dag. Voedseldeskundigen wilden een concept ontwikkelen waarbij het verouderingsproces langzamer in gang wordt gezet, maar ook gedeeltelijk opgeheven wordt.

Tot de jongmakers behoren:

– Aminozuren (klik hier voor meer informatie)
– Phenole
– Flavonoide
– Carotinoide
– Verschillende etherische olieën

De werking van deze bio-stoffen overtreft zelfs de werking van medicijnen en antirimpel crèmes.

Hoe werkt het dieet nu?

Je krijgt 2 tabellen, eentje met levensmiddelen die u jong houden: ‘jongmakers’ en eentje met levensmiddelen die u ouder maken: ‘oudmakers’.

De sleutel tot het jong blijven is een balans te vinden tussen de ‘goede’ en de ‘slechte’ voedingsmiddelen, waarbij je een bepaald aantal ‘punten’ moet nastreven.

Meer lezen? Klik hier verder naar: ‘Het Anti-Aging Dieet, hoe werkt het?’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy