Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Huismiddeltjes tegen die vervelende hoest

Het nieuwe schooljaar is nog maar goed en wel gestart en volgens de traditie hier thuis zijn de kinderen na een viertal weken alweer aan het hoesten en proesten.

Heel erg vervelend – voor mijn nachtrust, maar natuurlijk ook voor hen!

Ik ben niet zo voor geneesmiddelen en hoestflessen en ga altijd op zoek naar natuurlijke middeltjes om iets te bestrijden. Ik ben ondertussen heel erg fan geworden van de site ‘rubriek.nl/gezondheid’ – zoals je vandaag misschien al gemerkt had ;-)

Hier vond ik ook dit artikel ‘Natuurlijke middeltjes tegen hoesten’.

De kinderen hier thuis zijn verzot op het zoethout en ik moet zeggen dat ik de tip om je badkamer om te bouwen tot een stoomcabine (met een hete douche) al regelmatig heb toegepast.

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy