Huismiddeltjes tegen die vervelende hoest

Het nieuwe schooljaar is nog maar goed en wel gestart en volgens de traditie hier thuis zijn de kinderen na een viertal weken alweer aan het hoesten en proesten.

Heel erg vervelend – voor mijn nachtrust, maar natuurlijk ook voor hen!

Ik ben niet zo voor geneesmiddelen en hoestflessen en ga altijd op zoek naar natuurlijke middeltjes om iets te bestrijden. Ik ben ondertussen heel erg fan geworden van de site ‘rubriek.nl/gezondheid’ – zoals je vandaag misschien al gemerkt had ;-)

Hier vond ik ook dit artikel ‘Natuurlijke middeltjes tegen hoesten’.

De kinderen hier thuis zijn verzot op het zoethout en ik moet zeggen dat ik de tip om je badkamer om te bouwen tot een stoomcabine (met een hete douche) al regelmatig heb toegepast.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?