skip to Main Content

Ideaal voor het tussenseizoen – de poncho!

Vorig jaar was het een échte trend – de poncho. Goed nieuws voor de liefhebbers, de trend gaat gewoon door dit jaar.

Elegant en warm – de ideale partner om het koude Belgische weer te trotseren.

Vandaag stond ik voor de kast, mijn zomerjas vond ik wat koud, maar ik heb nog helemaal geen zin om mijn winterjas al aan te trekken!

Een poncho is dan ideaal: een mix van een sjaal, trui en jas. Heb jij ‘m al geshopt?

Veel merken hebben dit kledingstuk deze herfst en winter in hun collectie. Poncho’s vind je in verschillende maten en materialen, kleuren, prints, …

poncho 2

Combineer hem met een stoere jeans of een vrouwelijk jurkje of draag hem als het heel koud wordt in een laagjes-outfit. Best hou je het onderaan wel simpel en niet te volumnieus, anders krijg je een heel raar effect.

TIP:

Je kan de poncho ook als oversized sjaal dragen – hang de poncho om je nek en creëer een soort waterval-effect.

Je poncho kan zelfs dienst doen als t-shirt, hiervoor heb je een grote veiligheidsspeld of een mooi riempje nodig – trek de poncho over je schouders aan, en maak ‘m daarna met een riem om je middel vast. Zo creëer je een soort van oversized top.

Ben je creatief en durf je het aan om zélf een poncho te maken?

Klik dan hier verder voor 2 patronen!

Al Jouw Superfoods In Eén Drankje… Zonder Juicer, Blender Of Afwas

1 schepje opgelost in een glas water levert massa’s energie, draagt bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt het metabolisme. Voor de gezondste start van jouw dag! Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend