Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Ideaal voor het tussenseizoen – de poncho!

Vorig jaar was het een échte trend – de poncho. Goed nieuws voor de liefhebbers, de trend gaat gewoon door dit jaar.

Elegant en warm – de ideale partner om het koude Belgische weer te trotseren.

Vandaag stond ik voor de kast, mijn zomerjas vond ik wat koud, maar ik heb nog helemaal geen zin om mijn winterjas al aan te trekken!

Een poncho is dan ideaal: een mix van een sjaal, trui en jas. Heb jij ‘m al geshopt?

Veel merken hebben dit kledingstuk deze herfst en winter in hun collectie. Poncho’s vind je in verschillende maten en materialen, kleuren, prints, …

poncho 2

Combineer hem met een stoere jeans of een vrouwelijk jurkje of draag hem als het heel koud wordt in een laagjes-outfit. Best hou je het onderaan wel simpel en niet te volumnieus, anders krijg je een heel raar effect.

TIP:

Je kan de poncho ook als oversized sjaal dragen – hang de poncho om je nek en creëer een soort waterval-effect.

Je poncho kan zelfs dienst doen als t-shirt, hiervoor heb je een grote veiligheidsspeld of een mooi riempje nodig – trek de poncho over je schouders aan, en maak ‘m daarna met een riem om je middel vast. Zo creëer je een soort van oversized top.

Ben je creatief en durf je het aan om zélf een poncho te maken?

Klik dan hier verder voor 2 patronen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy