skip to Main Content

Ik ben gek op deze smoothie

(bron: vivonline.nl)

Persoonlijk ben ik gek op deze smoothie (klik op de link voor het recept)

Waarom?

Omdat deze niet enkel fruit bevat maar ook echte anti-aging superfoods zoals groene bladgroenten (sla of een andere soort naar keuze), avocado (heel erg gezond voor onze huid!) en gember.

En dan ook nog eens kokosmelk voor een romige textuur. Wist je trouwens dat kokos een anti-virale, anti-bacteriële werking heeft en een bron van gezonde verzadigde vetzuren is? Ja, je leest dat goed: “gezonde verzadigde vetzuren”)

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

close

Geef me 5 dagen... en ik leer je hoe je een zachte, egale huid krijgt

De meeste vrouwen beseffen niet dat onze huid grotendeels van binnenuit wordt opgebouwd, en minder door wat we er aan de buitenkant op smeren. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.