skip to Main Content

Is een ‘slapende arm’ ongezond of niet?

Een tijdje geleden ben ik naar mijn huisarts gegaan omdat mijn arm redelijk vaak in slaap valt.

Ik word er ’s nachts regelmatig van wakker – een erg dof gevoel in mijn arm. Als ik ’s avonds op de zetel lig, moet ik me vaak ‘anders zetten’ omdat mijn arm zo vaak in slaap valt als ik er op steun…

Heel vervelend, maar hoe komt het, kan ik er iets aan doen én kan het kwaad?

Op Margriet.nl kwam ik 5 oorzaken tegen van ‘transient paresthesia’ of de welbekende slapende arm. Natuurlijk kan je hier ook een paar oplossingen vinden (of toch alvast een paar hulpmiddeltjes).

Klik hier verder naar ‘Hoe ongezond is een slapende arm of voet?’

Uiteindelijk – na een hele reeks onderzoeken (ik was al bang voor carpal tunnel syndroom) – bleek dat ik tussen 3 nekwervels artrose heb en dat mijn slapende arm hiervan komt.

Nadeel: hier kan je niets aan doen tenzij naar de kinesist gaan voor tijdelijke (pijn)verlichting, maar dit zou slechts een tijdelijk lapmiddeltje zijn en blijvend moeten behandeld worden.

Natuurlijk kon ik hier niet mee leven – écht niet, als je tegen mij zegt dat er geen oplossing is, zal ik zoeken tot ik een oplossing vind én die heb ik (grotendeels) gevonden.

Het is niet 100% verdwenen, maar wél een heel stuk beter en veel draaglijker. Wil je ook weten hoe ik dit heb aangepakt? Klik dan hieronder verder naar:

‘Last van artrose? Pas je voeding aan!’

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend