Is van thuis uit werken ongezond?

Ai…

Ik werk dus van thuis uit, ik breng de kinderen naar school, mijn man gaat naar kantoor en ik werk van thuis uit tot de kindjes weer opgepikt moeten worden aan school.

Gisteren zag ik deze titel voorbijkomen op margriet.nl: ‘Maakt je huis je dik?’ over van huis uit werken…

Misschien mijn man toch maar gelijk geven en gewoon mee op kantoor gaan werken?

Gisteren deelde ik deze foto al even op mijn facebookpagina, zo ziet mijn begin van de werkdag er thuis uit:

werken thuis

Cute huh?!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?