Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Ken jij hormoonyoga al?

Heb je last van menopauzale kwalen? PMS? Of menstruatieproblemen? Hormoonyoga is de oplossing voor typische “vrouwenklachten”.

Dankzij hormoonyoga krijgen ze je niet meer klein. Hormoonyoga werkt van binnenuit – je brengt zelf je eigen hormoonsysteem beter in balans en daardoor blijf je gezonder én fit.

Je zou denken dat hormoonyoga veel met ‘gewone’ yoga te maken heeft, maar dat heeft het net niet. Hormoonyoga heef als doel om enkel en alleen de hormoonklieren te stimuleren.

Het is een serie oefeningen met (yoga)houdingen, ademhaling, energietransport en visualisatie.

hormoonyoga

Ervaring met yoga is dus niet nodig!

Elke oefening stimuleert de hormoonklieren. Daardoor produceren ze meer hormonen en alle hormoonklieren werken weer beter samen. Ze komen weer in balans zeggen we dan. Je werkt met de eierstokken, schildklier, hypofyse en in iets mindere mate met de bijnieren.

Wie elke dag de serie doet (duurt een half uur), kan in 3 maanden haar hormoonspiegel met gemiddeld 245% hebben verhoogd.

Klik hier verder naar GoedGevoel voor een reeks van 7 effectieve oefeningen.

Herlees ook zeker dit artikel waarin perfect omschreven staat wat HormoonYoga voor je menopauze-klachten kan doen.

Meer info: www.hormoonyoga.com

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy