Ken jij hormoonyoga al?

Heb je last van menopauzale kwalen? PMS? Of menstruatieproblemen? Hormoonyoga is de oplossing voor typische “vrouwenklachten”.

Dankzij hormoonyoga krijgen ze je niet meer klein. Hormoonyoga werkt van binnenuit – je brengt zelf je eigen hormoonsysteem beter in balans en daardoor blijf je gezonder én fit.

Je zou denken dat hormoonyoga veel met ‘gewone’ yoga te maken heeft, maar dat heeft het net niet. Hormoonyoga heef als doel om enkel en alleen de hormoonklieren te stimuleren.

Het is een serie oefeningen met (yoga)houdingen, ademhaling, energietransport en visualisatie.

hormoonyoga

Ervaring met yoga is dus niet nodig!

Elke oefening stimuleert de hormoonklieren. Daardoor produceren ze meer hormonen en alle hormoonklieren werken weer beter samen. Ze komen weer in balans zeggen we dan. Je werkt met de eierstokken, schildklier, hypofyse en in iets mindere mate met de bijnieren.

Wie elke dag de serie doet (duurt een half uur), kan in 3 maanden haar hormoonspiegel met gemiddeld 245% hebben verhoogd.

Klik hier verder naar GoedGevoel voor een reeks van 7 effectieve oefeningen.

Herlees ook zeker dit artikel waarin perfect omschreven staat wat HormoonYoga voor je menopauze-klachten kan doen.

Meer info: www.hormoonyoga.com

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?