Klantenervaringen Rejuuve Magic Moisturizer

Op deze pagina lees je authentieke klantenervaringen over de Rejuuve Magic Moisturizer. Wil je het product in huis halen, klik dan hier voor meer informatie.

Klantenreviews
4,8 Gebaseerd op 136 reviews
5 ★
76% 
104
4 ★
23% 
31
3 ★
1% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Schrijf een review Stel een vraag

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
CK
02-07-2023
Caren K.
NL NL

Een woord fantastisch!

Heb een droge huid en veel producten geprobeerd. Bij jou eerst proefmonsters gebruikt en ik was fan van jou producten. Mijn huid bleef soepel en voelde niet vettig aan. Make up blijft mooi zitten en loopt niet uit. Scrub is ook geweldig deze cadeau gedaan aan me dochter

SH
01-06-2023
Solange H.
NL NL

Erg fijn product

Smeert heel makkelijk en is zuinig in gebruik. Ondanks dat het een lichte crème is, wordt mijn huid hoe gevoed. Ik vind alleen de geur iets minder, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

ES
22-04-2023
Evi S.
NL NL

goed

Het product heeft een werking, maar kan nog niet zeggen dat het nu voor mij een extreem geweld resultaat heeft gebracht. Ik dacht de verdikkingen onder de ogen te kunnen verminderen. Dat is niet het geval. Lieve groet, Evi

ED
17-01-2023
Elise D.
BE BE

Hydraterend

Ik ben tevreden van het product, het hydrateert en voedt goed. Het smeert goed uit. Soms heb ik wel een prikkend gevoel op de huid van mijn oogleden. De huidontsteking mijn oogleden is bij mij extra gevoelig omdat ik blepharitis en eczeem heb. Ik kan op die plaats geen dagcrème met parfum gebruiken, ook al is dat maar heel miniem.

MV
28-10-2022
Miranda v.
NL NL

Geweldig

Puur product wat je fijn aanbrengt.

WB
26-10-2022
Waldine B.
NL NL

Fijn

Rijke crème, ruikt lekker (het monstertje rook nog lekkerder), weet nog niet wat t voor mijn huid doet qua verbetering maar het is een fijne crème die goed intrekt.

MooiVerouderen Magic Moisturizer Review
SD
26-10-2022
Sonja D.
BE BE

Aangenaam

Voelt aan als een rijke niet te luchtige crème en ook een aangename textuur en geur.

EH
14-10-2022
Erna H.
NL NL

Een super product

Smeert heel goed uit, en ruikt lekker.

HV
24-09-2022
huguette v.
BE BE

goed product

Dringt snel in de huid en is niet vettig, mijn huid voelt veel minder droog aan, trekt niet meer

EV
07-09-2022
Eleonora v.
NL NL

redelijk

ik weet het nog niet goed, gebruik het sinds de levering tijdens de dag en nacht, maar of het echt helpt zie ik nog niet.