Search
Close this search box.

Klantenervaringen Rejuuve Magic Moisturizer

Op deze pagina lees je authentieke klantenervaringen over de Rejuuve Magic Moisturizer. Wil je het product in huis halen, klik dan hier voor meer informatie.

Klantenreviews
4,7 Gebaseerd op 142 reviews
5 ★
76% 
108
4 ★
23% 
32
3 ★
1% 
2
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Customer Photos
Schrijf een review Stel een vraag

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
ID
17-11-2023
Inge D.
BE BE

Goed

Ik vind het wel een goed product maar persoonlijk hou ik niet van geparfumeerde verzorgingsproducten. Dus, ok voor mij maar dan liefst ZONDER parfum…

IK
01-11-2023
Ilona K.
NL NL

GEWELDIG!

Geweldig product! Ik gebruikte al jaren een ander merk en wilde absoluut niet overstappen op een andere. Ik werd nieuwsgierig toen ik van jou tegenkwam en heb het besteld. Nou, dat was een goeie keus! Het is heel zacht, huidvriendelijk, heerlijke aroma, smeert lekker, zuinig in gebruik. De glow daarna is ook mooi om te zien. Dus, een aanrader! Ook aan mijn familie en vrienden doorgegeven.

HD
28-10-2023
Hilda D.
NL NL

Het zorgt ervoor dat mijn huid veel soepeler is

Heel erg goed! Mijn huid voelt veel soepeler en minder droog en ik zie er jaren jonger uit!

AP
19-10-2023
Anke P.
NL NL

Prima product,maar.

Goed voor mijn gezicht , maar niet voor mijn oogleden,gezwollen oogleden ,jeuk,jammer!

RN
18-10-2023
Rose N.
BE BE

Doet wat moet, zonder schadelijke ingrediënten.

Goede dagcreme. Super prij/kwaliteitsverhouding!

NM
23-09-2023
Nelleke M.
NL NL

Prima

Eerst gebruikte ik de dag crème van MOOI, die rook lekker en was voor mijn huis super. Nu de nieuwe dag crème die fijn smeert, prima is voor mijn huid, maar minder lekker ruikt.

CK
02-07-2023
Caren K.
NL NL

Een woord fantastisch!

Heb een droge huid en veel producten geprobeerd. Bij jou eerst proefmonsters gebruikt en ik was fan van jou producten. Mijn huid bleef soepel en voelde niet vettig aan. Make up blijft mooi zitten en loopt niet uit. Scrub is ook geweldig deze cadeau gedaan aan me dochter

SH
01-06-2023
Solange H.
NL NL

Erg fijn product

Smeert heel makkelijk en is zuinig in gebruik. Ondanks dat het een lichte crème is, wordt mijn huid hoe gevoed. Ik vind alleen de geur iets minder, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

ES
22-04-2023
Evi S.
NL NL

goed

Het product heeft een werking, maar kan nog niet zeggen dat het nu voor mij een extreem geweld resultaat heeft gebracht. Ik dacht de verdikkingen onder de ogen te kunnen verminderen. Dat is niet het geval. Lieve groet, Evi

ED
17-01-2023
Elise D.
BE BE

Hydraterend

Ik ben tevreden van het product, het hydrateert en voedt goed. Het smeert goed uit. Soms heb ik wel een prikkend gevoel op de huid van mijn oogleden. De huidontsteking mijn oogleden is bij mij extra gevoelig omdat ik blepharitis en eczeem heb. Ik kan op die plaats geen dagcrème met parfum gebruiken, ook al is dat maar heel miniem.