skip to Main Content

Klontjes in je mascara los je heel gemakkelijk op!

Tegen de tijd dat je mascara gaat klonteren, ben je misschien wel aan een nieuw exemplaar toe.

Nu geef ik eerlijk toe dat ik mijn mascara ook wel langer gebruik dan de ‘max 6 maanden na openen’ gebruiksperiode.

Het is goed om je mascara regelmatig te vernieuwen, zo zegt ook onderzoeksarts cosmetische dermatologie dr. Jetske Ultee.

Ze geeft de tip om het product zelfs al na drie maanden weg te gooien, omdat er dan al bacterie- en schimmelgroei in ontstaat.

Ik doe niet iedere dag mascara op, dus ik kom er ook langer mee toe.

Moet ik dan mijn mascara ook al na 3 maanden weg doen? Natuurlijk niet, maar je begrijpt natuurlijk ook dat mijn mascara door het weinige gebruik sneller kan uitdrogen!

Vandaag deel ik een heel simpel trucje om je mascara ‘as good as new’ te krijgen.

Geef nu toe, wie koopt er elke 3 maanden een nieuwe mascara?

Als je mascara opdroogt, kunnen er klontjes ontstaan bij het aanbrengen. Die zorgen ervoor dat je wimpers aan elkaar plakken en laten je wimperhaartjes eruitzien als spinnenpootjes.

Dat kan je heel simpel voorkomen door oogdruppels te gebruiken! Niet in je ogen, maar in je mascara!

Bekijk in onderstaande video hoe dat werkt:

Giet voorzichtig een paar (oog)druppels in je mascara. Draai voorzichtig rondjes, zodat de vloeistof kans krijgt om te mengen met de mascara. Probeer niet te veel te pompen met het borsteltje, daardoor droogt het product sneller uit. Als de vloeistof eenmaal goed gemengd is, kun je het weer goed en netjes aanbrengen.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend