Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Mag je nu wel/niet eten na 20u als je wil afvallen?

Als je wil afvallen is de volkswijsheid ‘alles wat je na 20u eet komt er dubbel bij’.

Maar klopt dit eigenlijk wel?

Ik sprak er vorige week nog over met mijn Personal Trainer. Hij vertelde me dat het helemaal niet uitmaakt wanneer je eet, zolang je het aantal calorieën per dag maar niet overschrijdt én voldoende beweegt.

Feit blijft natuurlijk wel dat je na 20u niet meer veel beweegt en dus ook minder zal verbranden…

Lees hierover meer in dit artikel op Margriet.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy