skip to Main Content

Mag je nu wel/niet eten na 20u als je wil afvallen?

Als je wil afvallen is de volkswijsheid ‘alles wat je na 20u eet komt er dubbel bij’.

Maar klopt dit eigenlijk wel?

Ik sprak er vorige week nog over met mijn Personal Trainer. Hij vertelde me dat het helemaal niet uitmaakt wanneer je eet, zolang je het aantal calorieën per dag maar niet overschrijdt én voldoende beweegt.

Feit blijft natuurlijk wel dat je na 20u niet meer veel beweegt en dus ook minder zal verbranden…

Lees hierover meer in dit artikel op Margriet.nl

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend