Mag je nu wel/niet eten na 20u als je wil afvallen?

Als je wil afvallen is de volkswijsheid ‘alles wat je na 20u eet komt er dubbel bij’.

Maar klopt dit eigenlijk wel?

Ik sprak er vorige week nog over met mijn Personal Trainer. Hij vertelde me dat het helemaal niet uitmaakt wanneer je eet, zolang je het aantal calorieën per dag maar niet overschrijdt én voldoende beweegt.

Feit blijft natuurlijk wel dat je na 20u niet meer veel beweegt en dus ook minder zal verbranden…

Lees hierover meer in dit artikel op Margriet.nl


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy