skip to Main Content

Mag je nu wel/niet eten na 20u als je wil afvallen?

Als je wil afvallen is de volkswijsheid ‘alles wat je na 20u eet komt er dubbel bij’.

Maar klopt dit eigenlijk wel?

Ik sprak er vorige week nog over met mijn Personal Trainer. Hij vertelde me dat het helemaal niet uitmaakt wanneer je eet, zolang je het aantal calorieën per dag maar niet overschrijdt én voldoende beweegt.

Feit blijft natuurlijk wel dat je na 20u niet meer veel beweegt en dus ook minder zal verbranden…

Lees hierover meer in dit artikel op Margriet.nl

Al Jouw Superfoods In Eén Drankje… Zonder Juicer, Blender Of Afwas

1 schepje opgelost in een glas water levert massa’s energie, draagt bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt het metabolisme. Voor de gezondste start van jouw dag! Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend