skip to Main Content

Mooi Verouderen blaast vandaag één kaarsje uit!

Jeetje, vandaag al één jaar geleden dat ik mijn eerste blogje voor jullie schreef!

Wat leuk :-)

Dit was mijn allereerste blog voor jullie: ’10 echte anti-aging voedingsmiddelen’

Goh, al over meer dan 400 verschillende dingen geschreven, research gedaan, uitgetest, gereviewed, opgezocht, bijgeleerd, … het leven van een Mooi Verouderen Blogster is écht wel geweldig als ik er zo over nadenk ;-)

Als ik terug denk aan de eerste blogjes, onwennig, niet weten hoe ik zou (moeten) schrijven, over wat ik zou schrijven, wat en wie ik precies wilde bereiken, …

Vandaag bestaat mijn dagindeling voor een groot deel uit ‘Mooi Verouderen’.

’s morgens bij een tasje koffie start ik met het antwoorden van jullie mailtjes met vragen, tips, opmerkingen enz. Daarna ga ik op zoek naar wat volgens mij relevant en nuttig is voor mijn Mooi Verouderen volgers/fans.

Up, close & personal - mails beantwoorden

Ik probeer iedere dag minstens één leuke blog online te krijgen waarvan ik denk dat het een meerwaarde is voor mijn site.

Naast het ‘bloggen’ ben ik ook actief als Kleur-, Stijl- & Imagoconsulente. De afgelopen jaren heb ik hiervoor heel wat opleidingen en workshops gevolgd, allemaal heel erg boeiend en fascinerend om te delen met jullie.

Naast allerlei tips en informatie over hoe je mooi kan verouderen vind ik het zeker zo belangrijk om rond ‘persoonlijke uitstraling’ te werken

Tof eh, als je van je hobby je werk kan maken!?

Natuurlijk is er op persoonlijk vlak het laatste jaar ook heel wat de revue gepasseerd…

Mijn kids groeien als kool, het leek amper gisteren dat ik lag te puffen in de bevallingskamer en kijk nu eens?!

ella en lowie

Twee flinke schatten, bye bye babytijd, hallo peutertijd ;-)

Ik ben getrouwd met de man van mijn leven, vorig jaar op zijn verjaardag hebben we elkaar het plechtige ja-woord gegeven, wat een prachtige dag!

just married

Even ervoor vierden we ook al ons wettelijk huwelijk, op mijn verjaardag was dat – Kwestie dat ie de huwelijksverjaardagen niet zou vergeten ;-)

huwelijk amy & christof

Dan was er eind 2014 nog mijn voetoperatie die me even buiten strijd heeft gezet, maar dat begint nu eindelijk weer helemaal zoals het moet te gaan, ik kan weer terug wat modieuze schoenen aan mijn voet verdragen, af en toe doet het nog wat pijn, maar dat nemen we er nog maar eventjes bij…

Schermafbeelding 2015-03-27 om 11.57.19

Dat waren zowat mijn grote momenten tijdens het afgelopen jaar.

Wat brengt de toekomst?

Hopelijk nog oneindig veel blogplezier, veel nieuwe cursussen, veel kleur- en stijladvies, veel nieuwe werkrelaties, veel plezier, geluk en vooral een goede gezondheid!

Ik kijk alvast uit naar het volgende ‘Mooi Verouderen’ jaar :-)

Veel liefs,
Amy x

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend