skip to Main Content

Muggen natuurlijk verjagen met deze vitamine

De zomer komt er weer aan en dan duiken ook die vervelende muggen weer op.

Ik gebruik liever geen chemische muggenverdelgers of -melk (zeker niet voor de kinderen) maar tot nu toe heb ik nog geen natuurlijk middel gevonden dat doeltreffend is.

In dit artikel ontdekte ik iets interessant wat het proberen waard is: vitamine B1 (thiamine) zou er voor zorgen dat muggen op een afstand blijven.

Vitamine B1 zorgt er blijkbaar voor dat we meer naar gist gaan ruiken (voor de muggen, mensen ruiken hier niets van) waardoor ze geen zin meer hebben om aan te vallen.

Thiamine komt voor in gist, havermout, bruine rijst, kool, asperges, lever en eieren. Je zou dagelijks 100mg vitamine B1 moeten binnenkrijgen gedurende een 2-tal weken om effect te hebben.

Ik denk dat je dit best via een voedingssupplement inneemt zodat je dagelijks makkelijk aan 100mg komt.

Laat die zomer nu maar komen!

Groetjes,
Amy

PS: als je “klaar” wil zijn om jouw zomerse kleding aan te trekken, begin dan iedere dag met een glaasje Greens Power zodat jouw verbranding op volle toeren kan werken. Een zuiver lichaam verbrandt namelijk gemakkelijker lichaamsvet. Klik hier als je een voorraad Greens Power in huis wil halen

 

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend