Nieuwe huidverzorging – Nivea CELLular Anti-Age

Gisteren schreef ik al een artikel over een aantal leuke producten van L’Oréal, vandaag maak ik even tijd voor een nieuw product van Nivea.

Zo zien jullie ook meteen dat ik niet aan één product of merk vasthou, maar jullie gewoon informeer over wat ik goed vind en waarvan ik denk dat het nuttig voor jullie is.

Zo ook het nieuwe product van Nivea (altijd al één van mijn favoriete huidverzorgings-merken geweest) – Nivea CELLular Anti-Age!

nivea CELLular - 3

Wat het product juist doet én waarom Nivea dit nieuwtje heeft ontworpen ga ik jullie zélf laten ontdekken op hun site. Via allerlei animaties en nuttige info leggen de dames van Nivea je alles uit over anti-aging en wat je eraan kan doen.

Klik hier om rechtstreeks naar de ‘Nivea CELLular Anti-Age’ pagina te gaan.

Zeker een bezoekje waard :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?