Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Nieuwe huidverzorging – Nivea CELLular Anti-Age

Gisteren schreef ik al een artikel over een aantal leuke producten van L’Oréal, vandaag maak ik even tijd voor een nieuw product van Nivea.

Zo zien jullie ook meteen dat ik niet aan één product of merk vasthou, maar jullie gewoon informeer over wat ik goed vind en waarvan ik denk dat het nuttig voor jullie is.

Zo ook het nieuwe product van Nivea (altijd al één van mijn favoriete huidverzorgings-merken geweest) – Nivea CELLular Anti-Age!

nivea CELLular - 3

Wat het product juist doet én waarom Nivea dit nieuwtje heeft ontworpen ga ik jullie zélf laten ontdekken op hun site. Via allerlei animaties en nuttige info leggen de dames van Nivea je alles uit over anti-aging en wat je eraan kan doen.

Klik hier om rechtstreeks naar de ‘Nivea CELLular Anti-Age’ pagina te gaan.

Zeker een bezoekje waard :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy