skip to Main Content

Ontdek hoe goed shiatsu is tegen stress!

Soms heb ik gewoon eventjes nood om te relaxen. Dat kan thuis door een goed boek te lezen, of die ene film te kijken, maar af en toe moet ik gewoon eventjes weg van thuis.

Ik heb al vele massages uitgeprobeerd. En de meesten waren ook echt ontspannend.

Van een vriendin hoorde ik dat Shiatsu massage echt wel een aanrader was. Zeker tegen de stress!

Dus ging ik eventjes zoeken wat shiatsu nu juist is.

Shiatsu is net zoals voetreflexologie een drukpuntmassage.

Het is voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde. Er komt dus geen medicatie aan te pas.

Van het natuurlijke gewicht van de behandelaar wordt gebruik gemaakt om druk uit te oefenen op bepaalde punten op het lichaam.

Meestal wordt deze druk met de duim gegeven, maar het kan voorkomen dat de handpalm, elleboog, knie of voet gebruikt worden.

De druk die de behandelaar geeft op het lichaam van de ontvanger beïnvloedt dan de energiestroom in de energetische kanalen. Deze kanalen worden ook meridianen genoemd.

Zo zullen de blokkades worden weggewerkt, en kan de energie weer vrij stromen. Het lichaam komt op die manier weer in balans.

Shiatsu bestrijdt dus geen ziekten, maar het stimuleert wel de zelfgenezende krachten in het lichaam.

Het zou ideaal zijn voor mensen die last hebben van een druk en stresserend leven, slapeloosheid, hartkloppingen en allerlei andere spanningen.

Deze massage komt dus mooi op m’n wishlist te staan. Even zoeken voor iemand in de buurt, en uitproberen maar!

Wil jij ook graag zo’n shiatsu massage? Kijk dan op deze website voor een adresje in jouw buurt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x