Reinig je haarborstel regelmatig

Hygiëne vind ik heel erg belangrijk. Vooral in de badkamer!

De laatste weken heb ik er weer wat meer last van: haaruitval… Iedere morgen nadat ik mijn haren geföhnd heb ‘swiffer’ ik even de badkamervloer omdat ze (in mijn ogen) vol ligt met haar.

Gelukkig komen er geen hele plukken uit met föhnen, maar naast de schade op de vloer blijven er ook wel wat haren in m’n haarborstel zitten.

Ook deze reinig ik dus regelmatig. Hygiëne, remember? ;-)

Mascha van Beautygloss legt uit hoe je dat in een paar minuutjes kan doen:

Reinig jij je haarborstel ook altijd? Of koop je gewoon een nieuwe?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?