Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Reinig je haarborstel regelmatig

Hygiëne vind ik heel erg belangrijk. Vooral in de badkamer!

De laatste weken heb ik er weer wat meer last van: haaruitval… Iedere morgen nadat ik mijn haren geföhnd heb ‘swiffer’ ik even de badkamervloer omdat ze (in mijn ogen) vol ligt met haar.

Gelukkig komen er geen hele plukken uit met föhnen, maar naast de schade op de vloer blijven er ook wel wat haren in m’n haarborstel zitten.

Ook deze reinig ik dus regelmatig. Hygiëne, remember? ;-)

Mascha van Beautygloss legt uit hoe je dat in een paar minuutjes kan doen:

Reinig jij je haarborstel ook altijd? Of koop je gewoon een nieuwe?

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy