skip to Main Content

Snelle workouts voor tijdens de feestdagen

Oké, tijdens de feestdagen ziet niet iedereen het zitten om nog naar de fitness te gaan.

Vaak zijn de fitnesscentra ook gesloten, of gaan de groepslessen niet door omwille van de feestdagen.

Dat wil niet zeggen dat je helemaal niet meer hoeft te sporten!

Tijdens het kerstshoppen kan je al wat calorieën verbranden, of je parkeert de auto wat verder, neemt de trap,… Die tips kennen we al wel.

Er zijn ook een paar korte workouts, van slechts een paar minuutjes, die je kan doen tijdens de feestdagen (best een poosje voor je gaat eten) ;-).

Omdat het leuker is met een video’tje en om alvast in de kerststemming te komen:

Hier ook nog eentje om in de dans-stemming te komen:

Elke dag een paar minuutjes 1 van deze workouts, en je zal zien dat de kilo’s toch echt wel moeite moeten doen om terug te komen ;-).

Ken jij nog andere leuke workouts?

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend