skip to Main Content

Snelle workouts voor tijdens de feestdagen

Oké, tijdens de feestdagen ziet niet iedereen het zitten om nog naar de fitness te gaan.

Vaak zijn de fitnesscentra ook gesloten, of gaan de groepslessen niet door omwille van de feestdagen.

Dat wil niet zeggen dat je helemaal niet meer hoeft te sporten!

Tijdens het kerstshoppen kan je al wat calorieën verbranden, of je parkeert de auto wat verder, neemt de trap,… Die tips kennen we al wel.

Er zijn ook een paar korte workouts, van slechts een paar minuutjes, die je kan doen tijdens de feestdagen (best een poosje voor je gaat eten) ;-).

Omdat het leuker is met een video’tje en om alvast in de kerststemming te komen:

Hier ook nog eentje om in de dans-stemming te komen:

Elke dag een paar minuutjes 1 van deze workouts, en je zal zien dat de kilo’s toch echt wel moeite moeten doen om terug te komen ;-).

Ken jij nog andere leuke workouts?

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend