Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Strijd om mooi oud te worden start op… 29 jaar?!

Rimpels, dunner wordend haar, soms ook wel hangborsten… zijn dé tekenen van ouderdom waarmee me rond ons vijftigste-zestigste te maken krijgen.

Maar blijkbaar maken we ons al véél vroeger zorgen over deze fysieke ‘problemen’ van ouder worden… op 29 jaar al?!

Ik weet nog dat ik als tiener er zo goed als alles aan deed om er een paar jaar ouder uit te zien, een half leven later maak ik me al zorgen over mijn eerste rimpels en grijs haar!

Volgens onderzoek verandert ons beeld op ouder worden als je 29 wordt… Dat is namelijk het moment waarop vrouwen zich zorgen beginnen te maken over hun jeugdig uiterlijk, met vooral angst voor rimpels, hangborsten, blubberarmen en kraaienpootjes.

29 is ook de leeftijd waarop vrouwen meestal hun eerste grijze haar ontdekken (ik ontdekte die van mij al op 27!).

3 van de 10 vrouwen zijn dan ook erg bang om grijs te worden, terwijl dunner wordend haar een grote zorg is voor 6 op de 10 vrouwen. 4 van de 10 vrouwen wil koste wat kost een gerimpelde decolleté vermijden.

Andere toppers zijn spataderen, een dubbele kin, ouderdomsvlekken, gerimpelde handen en dunnere lippen.

Om die tekenen van ouderdom te bestrijden, is de gemiddelde vrouw dagelijks 12 minuten bezig met het aanbrengen van de nodige zalfjes en make-up. Dat komt overeen met 73 uur per jaar, of drie volledige dagen die volledig in het teken staan van huidverzorging.

Voor 5 op de 10 vrouwen is dat dé oplossing, want zij voelen zich door de juiste make-up jonger dan ze eigenlijk zijn. Meer dan 1 op de 10 vrouwen voelen zich daarentegen maar liefst 6 jaar ouder dan hun leeftijd.

Woordvoerder Andrew Groom:

Het is ongelofelijk dat vrouwen in de fleur van hun leven zich al zorgen maken over wat het verouderen zal doen met hun gezicht en lichaam. Dat gezegd zijnde is het natuurlijk nooit te vroeg om je huid te verzorgen. Een simpele en snelle verzorging kan de ouderdomstekenen bestrijden en is dus zeker de moeite waard.

Als jij net als mij (ik ben nu 34) het verouderingsproces wil vertragen en (opnieuw) een strakke huid  en glanzend, dik haar wil krijgen, dan is het essentieel dat jouw lichaam over voldoende aminozuren beschikt.

In dit artikel lees je waarom aminozuren zo belangrijk zijn als “anti-aging” en hoe je deze simpel en 100% veilig kan aanvullen.

Onze 15 grootste angsten van ouder worden:

1. Rimpels
2. Uitgezakt gezicht
3. Hangborsten
4. Kraaienpootjes
5. Grijs worden
6. Gerimpelde decolleté
7. Dunner wordend haar
8. Slap achterwerk
9. Ouderdomsvlekken
10. Blubberarmen
11. Gerimpelde handen
12. Dubbele kin
13. Spataderen
14. Dunnere lippen
15. Terugwijkende haarlijn

Bron: Daily Mail

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy