Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

TIP – Op hakken lopen zonder pijn!

Kerst en oudejaarsavond staan voor de deur.

Laat dit keer die je slippers/instappers vooral thuis, want halverwege de avond wisselen van schoenen is niet meer nodig.

Met deze tip kun je de hele avond hooggehakt feesten. En dat zonder pijn!

Als je de derde en vierde teen van je voeten (steeds geteld vanaf je grote teen) aan elkaar plakt met een stukje Leukoplast (of een ander soort pleister) ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt. Dit is nl. de zenuw die de pijn veroorzaakt wanneer je een tijdje op hakken loopt.

Vanaf nu heb je uren plezier van je mooie hakken!

Niet zeker hoe het moet? Bekijk dan onderstaande video:

Ga jij het proberen?

Eerder schreef ik ook al deze 3 artikels over hoge hakken en pijnlijke voeten:

– Hoge hakken inlopen.

– Elegant lopen op hoge hakken.

– Pijn door hoge hakken – hoe voorkomen?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy