Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Vers geperst sapje voor een gezonde huid

Je hebt het de afgelopen weken waarschijnlijk al gemerkt aan mijn blogs…

Ik werk aan mijn gezondheid :-)

En natuurlijk deel ik mijn gezonde tips graag met jou.

Herlees hiervoor zeker eens onderstaand artikel van vorige week:

‘Gezonder leven stap 1 – mijn NutriBullet!’

Vandaag de dag is ‘juicing’ hot.

En terecht, want zo’n sapje levert niet enkel massa’s vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die jouw lichaam en huid nodig heeft, maar ze werken ook als detox.

Afvalstoffen worden op die manier immers sneller afgevoerd, wat onze huid natuurlijk ten goede komt.

Een gezonde huid ontstaat van binnen in ons lichaam. Wanneer er teveel afvalstoffen in ons lichaam achterblijven, komt dit meestal als eerste in onze huid tot uiting.

Hier is een juice-receptje voor een mooie, stralende huid:

Ingrediënten:

  • 1,5 komkommer
  • 2 selderstengels
  • 2 wortelen
  • 200gr rode bietjes met schil
  • 1/2e hand vol peterselie

Was alle groenten en snij ze in kleine stukjes. Gebruik een SlowJuicer (of natuurlijk de NutriBullet) om het sapje te persen of te blenden.

Drink gedurende een week iedere ochtend zo’n sapje om jouw huid te laten stralen.

Wil je niet meteen investeren in een SlowJuicer of een NutriBullet of heb je ‘s morgens te weinig tijd om fruit en groenten te snijden en het sapje te maken, raad ik je aan om een voorraadje Greens Power in huis te halen.

Het is een mix van 12 superfoods (spirulina, chlorella, gerstegras, probiotica, ginseng, groene thee, druivenpitextract, vezels, enzymen) die een sterk ontgiftende werking op ons lichaam hebben.

Klik hier als je er meer info over wil.

En als je meer wil leren over natuurlijke huidverzorging (en nog wat van dergelijke receptjes wil ontvangen), vraag dan mijn gratis ‘5-stappen-plan voor een mooie, stralende huid’ aan.

Dat kan via onderstaande link:

‘5-stappen-plan voor een mooie, stralende huid’

Groetjes,

Amy

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy