Waarom elke dag een kiwi eten goed voor je is

Waarom zou je een kiwi eten? En dan ook nog elke dag?

Daar kan ik je verschillende redenen voor geven. Maar ik zal het houden bij 7 redenen, voor iedere dag eentje ;-)

Schermafdruk 2014-10-21 13.24.47

Klik hier om ‘7 goede redenen om dagelijks een kiwi te eten’ te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?