Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Waarom granaatappel zo gezond is?

Regelmatig zijn er artikels te lezen over de grote voordelen van het eten van granaatappel of drinken van granaatappelsap.

Zo zijn er Schotse wetenschappers die beweren dat granaatappel het hardnekkige vet rond de buik doet wegsmelten als sneeuw voor de zon – handig toch?

Ook schijnt granaatappelsap de hoeveelheid vetzuren in ons bloed helpen te verlagen. Deze vetzuren zijn verantwoordelijk voor een verhoogde vetopname waardoor het risico op bijv. Diabetes 2 en hartkwalen wordt verhoogd.

1 glas sap per dag zou al verschil maken bij bijvoorbeeld prostaatkanker. Het zou de woekering van deze ziekte tegengaan en de kans op genezing en/of verbetering ernstig bevorderen.

Granaatappels bevatten fytochecalien en deze remmen de groei van oestrogeenresponsieve borstkanker.

Granaatappelsap werkt als een natuurlijke bloedverdunner waardoor de bloeddruk wordt bevorderd. Het drinken van 5ml sap is al voldoende om de bloeddruk met 5% te verlagen.

Granaatappelsap zou als remmer fungeren op enzymen die verantwoordelijk zijn voor beschadigingen aan het kraakbeen zoals bijv. bij artrose.

Uit onderzoek is gebleken dat het drinken van granaatappelsap helpt om tandplak te voorkomen.

1 a 2 glazen sap per dag helpen je om griep en verkoudheid te voorkomen of sneller te genezen.

Granaatappels verlagen het LDL cholesterol (het slechte soort).

Granaatappels verlichten de symptomen van de menopauze bij vrouwen.

Granaatappelsap helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Zoals gezegd helpen granaatappels of sap bij de bestrijding van ziektes als: diabetes, hart en vaatziektes, kanker en Alzheimer.

Klik op deze link voor een lekker, gemakkelijk en snel receptje met granaatappels.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy