skip to Main Content

Waarom word je humeurig als je honger hebt?

Mijn man kan hier van mee spreken: mijn geweldige humeur als ik honger heb ;-)

Herken jij het volgende ook?

Bijna de neus van je partner afbijten, niets kunnen verdragen dat niet in jouw ‘ritme’ past, net even (iets te) assertief antwoorden en je niet meer kunnen concentreren: wie hongerig wordt, kan ineens zijn goede humeur verliezen.

Maar hoe komt het eigenlijk dat je zo humeurig kan worden van honger?

Goed nieuws om mee te beginnen: je kunt er niets aan doen. ‘Hangry’: een samentrekking van hungry en angry – Engels voor hongerig en boos – is een natuurlijke reactie van onze hersenen op onze lege maag.

Meer weten? Klik dan hier verder naar een artikel op Margriet.nl voor alle uitleg!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend