skip to Main Content

Waarom word je humeurig als je honger hebt?

Mijn man kan hier van mee spreken: mijn geweldige humeur als ik honger heb ;-)

Herken jij het volgende ook?

Bijna de neus van je partner afbijten, niets kunnen verdragen dat niet in jouw ‘ritme’ past, net even (iets te) assertief antwoorden en je niet meer kunnen concentreren: wie hongerig wordt, kan ineens zijn goede humeur verliezen.

Maar hoe komt het eigenlijk dat je zo humeurig kan worden van honger?

Goed nieuws om mee te beginnen: je kunt er niets aan doen. ‘Hangry’: een samentrekking van hungry en angry – Engels voor hongerig en boos – is een natuurlijke reactie van onze hersenen op onze lege maag.

Meer weten? Klik dan hier verder naar een artikel op Margriet.nl voor alle uitleg!

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend