skip to Main Content

Waarom word je humeurig als je honger hebt?

Mijn man kan hier van mee spreken: mijn geweldige humeur als ik honger heb ;-)

Herken jij het volgende ook?

Bijna de neus van je partner afbijten, niets kunnen verdragen dat niet in jouw ‘ritme’ past, net even (iets te) assertief antwoorden en je niet meer kunnen concentreren: wie hongerig wordt, kan ineens zijn goede humeur verliezen.

Maar hoe komt het eigenlijk dat je zo humeurig kan worden van honger?

Goed nieuws om mee te beginnen: je kunt er niets aan doen. ‘Hangry’: een samentrekking van hungry en angry – Engels voor hongerig en boos – is een natuurlijke reactie van onze hersenen op onze lege maag.

Meer weten? Klik dan hier verder naar een artikel op Margriet.nl voor alle uitleg!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x