Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Waarom wordt je haar dunner met ouder worden?

Je ziet het waarschijnlijk in de spiegel (en in de kam na het kammen): jouw ooit zo weelderige lokken zijn minder vol geworden. Het zijn helaas de jaren: naarmate we ouder worden, wordt ons haar dunner.

Gelukkig zijn er vele wegen naar meer volume.

Laagjes knippen

Een heel simpele ingreep is een bezoek aan de kapper, waar je je haar in laagjes laat knippen. Dit geeft dun haar meteen al meer volume en diepte.

Pony

Ook een pony geeft de indruk van voller haar. Haar in je gezicht creëert de illusie dat het volumineuzer is dan bijvoorbeeld een kapsel met een rechte scheiding. Goed nieuws: de rechte pony is weer helemaal terug van weggeweest.

Krullen

Krullen of een slag in het haar creëren volume. Een makkelijke manier om dat te bereiken is slapen met een vlecht in je haar. Als je ’s ochtends de vlecht losmaakt, heb je een leuke, rommelige slag in je haar. Een beetje haarlak eroverheen en je volume is terug!

Eén van de beste zaken die je kan doen om zo lang mogelijk vol, dik haar te behouden…

Net zoals onze huid worden ook onze haren van binnenuit “opgebouwd” uit aminozuren. De aminozuren methionine, arginine en glutamine zijn hierbij on-mis-baar. Als je meer informatie wil over deze stoffen (en hoe je ze op een 100% veilige en natuurlijke manier kan aanvullen), klik dan hier voor meer informatie

Groetjes,

Amy

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy