Waarom ziet mijn huid er nooit zo mooi uit als in de reclame?

Vanmorgen las ik een heel interessant artikel in Het Nieuwsblad online ‘Waarom ziet mijn huid er nooit zo mooi uit als in de reclame?’

Ik krijg hier via info@mooiverouderen.com vaak de vraag hoe het nu komt dat mevrouw X en dame Y haar huid nooit zo mooi is als de prachtige dame in de reclame ons beloofde…

Daar zijn vele redenen voor en in DIT artikel vond ik een heleboel degelijke antwoorden!

Eén ding kan ik je zelf al vertellen:

Als je je huid vanbinnen uit éxtra wil ondersteunen en het verouderingsproces wil vertragen en (opnieuw) een strakke huid en glanzend, dik haar wil krijgen, dan is het essentieel dat jouw lichaam over voldoende aminozuren beschikt.

In DIT artikel lees je waarom aminozuren zo belangrijk zijn als ‘anti-aging’ en een gladde, gezonde huid én hoe je deze simpel en 100% veilig kan aanvullen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?