Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Waarom ziet mijn huid er nooit zo mooi uit als in de reclame?

Vanmorgen las ik een heel interessant artikel in Het Nieuwsblad online ‘Waarom ziet mijn huid er nooit zo mooi uit als in de reclame?’

Ik krijg hier via info@mooiverouderen.com vaak de vraag hoe het nu komt dat mevrouw X en dame Y haar huid nooit zo mooi is als de prachtige dame in de reclame ons beloofde…

Daar zijn vele redenen voor en in DIT artikel vond ik een heleboel degelijke antwoorden!

Eén ding kan ik je zelf al vertellen:

Als je je huid vanbinnen uit éxtra wil ondersteunen en het verouderingsproces wil vertragen en (opnieuw) een strakke huid en glanzend, dik haar wil krijgen, dan is het essentieel dat jouw lichaam over voldoende aminozuren beschikt.

In DIT artikel lees je waarom aminozuren zo belangrijk zijn als ‘anti-aging’ en een gladde, gezonde huid én hoe je deze simpel en 100% veilig kan aanvullen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy