Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wat doe jij met… het laagje water op je yoghurt?

Goeie vraag…

Wat doe jij met het laagje water op je yoghurt?

De ene keer doe ik het weg en de andere keer roer ik het er gewoon doorheen. Maar dan stel ik me wel meteen ook weer de vraag: is het wel gezond om dat laagje water door mijn yoghurt te roeren? En hoe komt dat laagje water er eigenlijk?

Ik vond een artikel met het antwoord op beide vragen op Margriet.nl:

‘Laagje water op yoghurt: weggooien of doorroeren?’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy