Wat doe jij met… het laagje water op je yoghurt?

Goeie vraag…

Wat doe jij met het laagje water op je yoghurt?

De ene keer doe ik het weg en de andere keer roer ik het er gewoon doorheen. Maar dan stel ik me wel meteen ook weer de vraag: is het wel gezond om dat laagje water door mijn yoghurt te roeren? En hoe komt dat laagje water er eigenlijk?

Ik vond een artikel met het antwoord op beide vragen op Margriet.nl:

‘Laagje water op yoghurt: weggooien of doorroeren?’


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren