Wat helpt tegen littekens?

Tegen littekens is van alles te koop, in het warenhuis, bij de drogist, bij de apotheek, bij de dermatoloog, …

Maar helpt al dat gesmeer eigenlijk wel? En zo ja, wat kun je dan het best gebruiken?

Ik vond op Margriet.nl een artikel met verrassende antwoorden.

Herlees ook zeker een eerder verschenen artikel op ‘Mooi Verouderen’ over Bio Oil tegen littekens, huidstriemen en pigmentvlekken.

Ik smeer alvast iedere dag mijn litteken (na mijn voetoperatie) in met Bio oil, het is nu nog wat paars en aan het genezen, maar ik ben benieuwd naar het resultaat ervan.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?