Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wat helpt tegen littekens?

Tegen littekens is van alles te koop, in het warenhuis, bij de drogist, bij de apotheek, bij de dermatoloog, …

Maar helpt al dat gesmeer eigenlijk wel? En zo ja, wat kun je dan het best gebruiken?

Ik vond op Margriet.nl een artikel met verrassende antwoorden.

Herlees ook zeker een eerder verschenen artikel op ‘Mooi Verouderen’ over Bio Oil tegen littekens, huidstriemen en pigmentvlekken.

Ik smeer alvast iedere dag mijn litteken (na mijn voetoperatie) in met Bio oil, het is nu nog wat paars en aan het genezen, maar ik ben benieuwd naar het resultaat ervan.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy