Wat is nu het beste? ‘s ochtends of ‘s avonds douchen?

Het is een eeuwenoud dilemma en de meningen zijn verdeeld.

Los van ieders persoonlijke voorkeur, sportactiviteiten, enz… is er dus écht een wetenschappelijke uitleg of je nu best ‘s ochtends of ‘s avonds onder de douche kruipt!

En ja hoor, ook hier is er geen eensluitend antwoord…

Check jouw gewoontes in dit artikel en zie wat onderzoek uitwijst!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?