Weet jij voldoende over de anatomie van het vrouwelijk lichaam?

Women’s Health ging onlangs samen met de Amerikaanse overheid na hoeveel vrouwen over hun eigen anatomie weten.

Het antwoord was iets of wat verontrustend, nl. niet zo heel veel…

Meer dan de helft van de vrouwen die deelnam aan de enquête, kon zelfs de juiste organen niet aanduiden, laat staan dat ze wisten welke zaken allemaal negatieve gevolgen kunnen hebben op deze organen.

Zelf ook een opfrisser nodig? Klik dan hier naar een artikel op GoedGevoel.be.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?