Wintervakantie: één koffer, 16 kledingstukken – 40 outfits

Vorige week kwam ik een leuke site tegen waarbij blogster M.K. voor allerlei gelegenheden een koffer vult met basis-kledingstukken en zo bewijst dat je ‘licht’ kan reizen en meer ouftits kan samenstellen dan dat je eigenlijk nodig hebt ;-)

En aangezien we nu op wintervakantie zijn nu leek het me wel een leuk idee om je te laten zien hoe je op wintervakantie kan vertrekken met één koffer en 16 kledingstukken en zowat 40(!) outfits kan samenstellen!

Klik hier verder naar ‘one suitcase – winter vacation capsule wardrobe’.

M.K. legt je haarfijn uit welke kledingstukken je moet selecteren én wat haar methode is!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?