Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wintervakantie: één koffer, 16 kledingstukken – 40 outfits

Vorige week kwam ik een leuke site tegen waarbij blogster M.K. voor allerlei gelegenheden een koffer vult met basis-kledingstukken en zo bewijst dat je ‘licht’ kan reizen en meer ouftits kan samenstellen dan dat je eigenlijk nodig hebt ;-)

En aangezien we nu op wintervakantie zijn nu leek het me wel een leuk idee om je te laten zien hoe je op wintervakantie kan vertrekken met één koffer en 16 kledingstukken en zowat 40(!) outfits kan samenstellen!

Klik hier verder naar ‘one suitcase – winter vacation capsule wardrobe’.

M.K. legt je haarfijn uit welke kledingstukken je moet selecteren én wat haar methode is!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy