Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Wist je dat sporten in een ongezonde omgeving gezond blijft?

Sporten in een ongezonde omgeving… is dat wel zo gezond?

Die vraag heb ik me ook al wel eens gesteld. Nu is het zo dat ik ‘denk’ dat wij hier in niet zo een ongezonde omgeving wonen, maar ik kan me inbeelden dat mensen in de buurt van fabrieken, stedelijke gebieden met veel luchtvervuiling, … zich hier meer vragen bij stellen.

Klik hier verder naar een artikel op fiftytoo.be voor meer informatie.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy