Wist je dat sporten in een ongezonde omgeving gezond blijft?

Sporten in een ongezonde omgeving… is dat wel zo gezond?

Die vraag heb ik me ook al wel eens gesteld. Nu is het zo dat ik ‘denk’ dat wij hier in niet zo een ongezonde omgeving wonen, maar ik kan me inbeelden dat mensen in de buurt van fabrieken, stedelijke gebieden met veel luchtvervuiling, … zich hier meer vragen bij stellen.

Klik hier verder naar een artikel op fiftytoo.be voor meer informatie.


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren