skip to Main Content

Wist je dat sporten in een ongezonde omgeving gezond blijft?

Sporten in een ongezonde omgeving… is dat wel zo gezond?

Die vraag heb ik me ook al wel eens gesteld. Nu is het zo dat ik ‘denk’ dat wij hier in niet zo een ongezonde omgeving wonen, maar ik kan me inbeelden dat mensen in de buurt van fabrieken, stedelijke gebieden met veel luchtvervuiling, … zich hier meer vragen bij stellen.

Klik hier verder naar een artikel op fiftytoo.be voor meer informatie.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend