Wist je dit? De 10 vuilste plekken in huis!

Een goede gezondheid begint bij jezelf – een proper huis ;-)

Waar in huis bevinden zich de vuilste plekken? Is het de badkamer, het toilet of toch de keuken?

In volgend artikel vind je de 10 plekjes met de meeste bacterieën. En ook heel belangrijk: hoe je ze best schoon maakt!

Dit zijn de 10 vuilste plekken in huis – Libelle.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?