skip to Main Content

Wist jij dat dit bestond? Memory Foam in je bh…

Ik heb al wel van Memory Foam gehoord, maar dan vooral van het gebruik in kussens en matrassen. Je weet wel, de matras die de vorm van je lichaam langzaam aanneemt waardoor je veel minder last van je rug hebt.

Maar Memory Foam in een bh?

Neen nog nooit van gehoord. Totdat ik natuurlijk eens praatte met Leen van lingerie-expert.be.

Ze heeft me de afgelopen weken al zoveel geleerd op het gebied van lingerie dat het bijna lijkt alsof ik er helemaal niets van kende ;-)

Klik hier om meer te weten over de werking van dit traagschuim in je bh.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 16.35.48

Lees ook dit artikel: Pure van Chantelle – Wellicht de meest comfortabele beha ooit…

PS: Binnenkort ga ik bij Leen op bezoek voor een lingerie-styling, wat ben ik benieuwd. En nog meer goed nieuws, ook voor jullie hangt er iets geweldigs aan vast ;-)

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x