skip to Main Content

Wist jij dat dit bestond? Memory Foam in je bh…

Ik heb al wel van Memory Foam gehoord, maar dan vooral van het gebruik in kussens en matrassen. Je weet wel, de matras die de vorm van je lichaam langzaam aanneemt waardoor je veel minder last van je rug hebt.

Maar Memory Foam in een bh?

Neen nog nooit van gehoord. Totdat ik natuurlijk eens praatte met Leen van lingerie-expert.be.

Ze heeft me de afgelopen weken al zoveel geleerd op het gebied van lingerie dat het bijna lijkt alsof ik er helemaal niets van kende ;-)

Klik hier om meer te weten over de werking van dit traagschuim in je bh.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 16.35.48

Lees ook dit artikel: Pure van Chantelle – Wellicht de meest comfortabele beha ooit…

PS: Binnenkort ga ik bij Leen op bezoek voor een lingerie-styling, wat ben ik benieuwd. En nog meer goed nieuws, ook voor jullie hangt er iets geweldigs aan vast ;-)

Deze 4 "onbekende" stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend