skip to Main Content

Zo kom je van vocht in je benen af!

Heb jij ook wel eens last van opgezette of opgezwollen benen?

Het vasthouden van vocht kan voorkomen op verschillende plaatsen in het lichaam. Maar vocht in de benen is een toch wel veelvoorkomende klacht bij vrouwen.

Wat zijn de oorzaken en hoe kom je ervan af?

Ik vond de antwoorden hierop in een artikel op Margriet.nl – klik hier verder voor 6 oorzaken en natuurlijk ook 6 oplossingen :-)

Eerder schreef ik ook al dit artikel met 6 tips als je vaak last hebt van vochtophopingen in je benen.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x