skip to Main Content

Zo kom je van vocht in je benen af!

Heb jij ook wel eens last van opgezette of opgezwollen benen?

Het vasthouden van vocht kan voorkomen op verschillende plaatsen in het lichaam. Maar vocht in de benen is een toch wel veelvoorkomende klacht bij vrouwen.

Wat zijn de oorzaken en hoe kom je ervan af?

Ik vond de antwoorden hierop in een artikel op Margriet.nl – klik hier verder voor 6 oorzaken en natuurlijk ook 6 oplossingen :-)

Eerder schreef ik ook al dit artikel met 6 tips als je vaak last hebt van vochtophopingen in je benen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend