Detox voor je nagels

Je weet vast al wel dat ik af en toe een detoxkuur doe, ik vind het belangrijk om je lichaam op regelmatige basis te reinigen. Je hebt maar één lichaam, dus daar doe je toch je best voor om het zo gezond mogelijk te houden.

Maar wist je dat je je nagels extra kan detoxen?

Het hele jaar door moeten je nagels afwisselend aanvallen van nagellak en dissolvant verduren. Gevolg? Ze worden zacht, breken af en drogen uit. Hoog tijd dus om je nagels een volwaardige detoxkuur te geven.

Hoe je dat kan doen lees je in onderstaand artikel op Elle.be

Tip van de experte: Detox voor je nagels.

Heb jij doorgaans veel last van zwakke nagels die snel afbreken en uitdrogen? Dan heb je waarschijnlijk een tekort aan de volgende aminozuren in je lichaam.

1. Theorine
2. Serine
3. Proline
4. Glycine
5. Methionine

Je weet ondertussen waarschijnlijk wel dat vitaminen en mineralen zoals ijzer, zink, calcium, vitamine A en vitamine B belangrijk zijn voor mooie nagels.

Maar waar bijna niemand belang aan hecht zijn de aminozuren theorine, serine, proline, glycine en methionine. Ons hele lichaam wordt opgebouwd uit 20 aminozuren en deze 5 zijn belangrijk voor de productie van onze nagels.

Als je sterkere nagels wil, doe je er daarom goed aan om jouw voorraad aminozuren aan te vullen. Persoonlijk neem ik trouw iedere ochtend mijn 6 tabletjes Beauty Essentials in. Dit is een aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert en ik raad je echt aan om dit ook te gaan gebruiken.

Ik raad heel weinig producten aan maar dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie ;-)

In dit artikel leg ik je nog wat meer uit over de belangrijkste oorzaken van zwakke nagels én de dagelijkse verzorging ervan.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?