skip to Main Content

Heeft de staat van je darmen invloed op je huid?

Mijn schoonheidsspecialiste heeft me al vaak gewezen op het feit dat de acné in mijn gezicht van mijn darmen komt.

Ik wist het dus al wel, maar toch deed ik er ‘niet echt’ veel mee.

Na mijn bezoek aan Het Gezondheidshuis in Lommel (ivm mijn voedingsintoleranties) afgelopen zomer ben ik hier 100% van overtuigd, niet dat ik mijn schoonheidsspecialiste niet geloofde hoor, maar weer die bevestiging krijgen heeft me toch doen nadenken.

Ik heb je al vaker verteld dat een mooie huid niet zozeer komt van hetgene je op je gezicht smeert, maar eerder van binnenuit ontstaat.


banner-4-stoffen-cremes-smeren


De darm-huid connectie is eigenlijk een heel fascinerend iets waar ik eerder dit artikel al over schreef:

‘Facemapping – wat je gezicht vertelt over je gezondheid’

In dit artikel wordt haarfijn elke zone van je gelaat afzonderlijk besproken en de daarbijhorende organen die verstoring kunnen veroorzaken.

Op deze manier kan je heel specifiek je gelaatsverzorging afstemmen op de noden van je gezicht.

Even terug naar de relatie tussen je darmen en je gezicht… als er iets mankeert aan je huid kan je er bijna zeker van zijn dat je hier een verklaring voor kan vinden in je darmfunctie.

Dankzij volgend artikel kan jij nu de oorzaken van een aantal huidproblemen ook al beter plaatsen – in je darmen ;-)

De darm-huid connectie: Hoe je darm van invloed is op je huid.

Kortom – als je je huid wil genezen, moet je je darmen genezen.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x