shop

account

zoeken

Het probleem met retinol (voor rimpels en fijne lijntjes)…

Sommige lezeressen vragen me waarom er geen retinol in ons Night Repair Serum verwerkt is?

Retinol wordt immers aanzien als één van de beste ingrediënten om huidveroudering tegen te gaan.

Klopt natuurlijk, want retinol verbetert de huidvernieuwing, vervaagt rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken en zorgt voor een stevigere, gladdere en egalere huid.

En toch heb ik er voor gekozen om GEEN retinol in het Night Repair Serum te verwerken.

En daar is een goede reden voor… er zijn namelijk een aantal problemen met retinol.

Ten eerste kan het zo irriterend werken dat je het erg langzaam moet opbouwen. Je zou het in het begin maar 1x per week mogen gebruiken, daarna om de andere dag en na een hele tijd pas dagelijks.

Ten tweede moet je erg oppassen met blootstelling aan de zon. In combinatie met zonlicht kan het nog erger gaan irriteren. Het mag daarnaast ook niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Ten derde kan het de huid erg doen schilferen en kan het bultjes/puistjes veroorzaken.

Ik heb toen meteen naar de producent gemaild om te zeggen dat ik geen retinol in mijn producten wil. Een ingrediënt dat niet veilig is voor zwangere vrouwen, wil ik écht niet op mijn huid smeren.

Gelukkig is er een heel erg veilig alternatief voor retinol, dat bijzonder goed werkt, geen irritatie veroorzaakt en je vanaf dag 1 mag gebruiken zonder beperkingen: Bidens Pilosa.

Het staat bekend als de “natuurlijke retinol”, waarvan bewezen is dat het het gehalte aan collageen en elastine verhoogt.

Blinde testen tonen aan dat bidens pilosa het collageen tot 24% verhoogt en elastine tot 42%. Daarom staat het bekend als hét natuurlijke ingrediënt tegen huidveroudering.

Ja, dat zijn de ingrediënten die ik WEL in mijn producten wil: efficiënt, natuurlijk en veilig.

Geen wonder dat er al zoveel lezeressen heel erg tevreden zijn over het Night Repair Serum:

Miriam: “’s morgens een babyzacht huidje met “gevulde” kraaiepootjes. ik ben fan!!”

Emmy: “Heel tevreden een fijn gevoel. En een zacht gezicht, super!”

Lydie: “Dit serum zorgt ervoor dat mijn huid, zelfs op mijn leeftijd als 63-jarige nog steeds goed uitziet !!! Ik ben aan mijn 2e flesje begonnen, ben zeer tevreden over dit product! Dus ja ik zou het zeker aanraden aan mijn familie en vrienden … ZONDER TWIJFEL!!!”

Jouw huid voor het slapen gaan voeden, verzorgen en hydrateren is waarschijnlijk het belangrijkste dat je kan om voortijdige huidveroudering tegen te gaan.

Hiervoor raad ik het Night Repair Serum aan en als je interesse hebt, kan je het in huis halen via deze link: https://www.mooiverouderen.com/product/night-repair-serum/

Groetjes,

Amy

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag