skip to Main Content

Hoe gebruik je baking soda in de strijd tegen verkoudheden en de griep?

Baking soda, (natrium) bicarbonaat sodium of zuiveringszout. Het zijn allemaal namen voor hetzelfde product. Iedereen kent baking soda wel als een fantastisch hulpmiddeltje in de keuken en in het huishouden.

Baking soda heeft me in het verleden al vaak geholpen. Niet alleen in het huishouden, maar ook tijdens mijn verzorgingsritueel. Klik hier als je dat artikel even opnieuw wil lezen

Ik moest er gisteren even aan denken omdat tip 7 gaat over tandpijn.

En daar worstel ik momenteel mee: het hele weekend ging het van kwaad naar erger, tot ik aan mijn eigen tip met baking soda dacht ;-)

1 lepel baking soda oplossen in 1 kopje water en je mond regelmatig spoelen helpt om de pijn te verzachten, zo is het ‘te verdragen’. Maar vanmiddag toch maar even op bezoek bij de tandarts ;-)

Daarnaast is het ook een uitstekend middeltje tegen griep en verkoudheden.

Als je nog maar een kriebelende keel voelt opkomen (of andere griep-symptomen), grijp je best even naar je bus baking soda.

Met het aankomende griepseizoen en de aangekondigde griep-epidemie kan dit spotgoedkope huismiddeltje wel eens van pas komen.

Best volg je dit schema als je de eerste symptomen voelt opkomen:

Een dosis = 1/2 theelepel baking soda opgelost in 1 kopje lauwwarm water, gewoon opdrinken.

Dag 1 en 2 – 6x een dosis, met intervallen van 2 uur.
Dag 3 – 1x een dosis ’s morgens en 1x een dosis ’s avonds.
Dag 4 tot je genezen bent – 1x een dosis ’s morgens.

Ziezo, nu ben jij ook gewapend tegen de griep.

Groetjes,
Amy x

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend