Medicube Age-R Booster-H, apparaatje voor huidverbetering thuis

Een nieuw huidverzorgingsapparaat dat skincare producten 5x effectiever zou maken.

De Medicube Age-R Booster-H is een huidverzorgingsapparaat dat dankzij elektrische stimulatie er voor zorgt dat onze skincare producten dieper in de huid doordringen.

Het creëert tijdelijke (niet-schadelijke) elektropassages via elektrische stimulatie op het huidoppervlak, wat actieve ingrediënten zou helpen om dieper in de huid te penetreren.

De Medicube Age-R Booster-H belooft alles wat je op jouw gelaat smeert tot bijna 5x zo goed te laten werken.

Volgens de producent zou onze huid 57,4% meer glans krijgen, 28,5% kleinere poriën en gebruikers zien resultaat op het gebied van roodheid, acne en textuur.

Volgens gebruikers leidt het gebruik tot een gladdere, beter gehydrateerde huid.

Medicube Age-R Booster-H

 

Is de Medicube Age-R Booster-H veilig in gebruik?

Het apparaat is veilig voor alle huidtypes. Ze raden wel aan om plaatsen die chirurgische ingrepen hebben ondergaan, te vermijden.

Hoewel er geen bijwerkingen worden vermeld, is het altijd een goed idee om voorzichtig te zijn bij het gebruik van nieuwe apparaten (en om te stoppen met het gebruik als je irritatie of ernstig ongemak ervaart)

Wat ook handig is, is dat het een relatief klein, draagbaar apparaat is. Je kan het dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

Hoe gebruik je dit huidverbeteringsapparaat?

Hier is een korte video die je laat zien hoe je het apparaat best gebruikt:

Hoe vaak moet je het gebruiken om resultaat te zien?

Het apparaat is veilig voor dagelijks gebruik. Het wordt aangeraden om geleidelijk op te bouwen zodat jouw huid er aan kan wennen.

Het is belangrijk om de Medicube Age-R Booster-H te gebruiken in combinatie met kwalitatieve huidverzorgingsproducten om de resultaten te maximaliseren.

Hoeveel kost dit nieuwe huidverzorgingsapparaat?

Het huidverzorgingsapparaat voor thuis is niet goedkoop: op de site van de producent kost het zo’n €260 (+ gratis verzending)

Als het er echt voor zorgt dat onze producten tot 5x beter worden opgenomen (en het gaat lang mee), is het de investering misschien wel waard.

Groetjes,
Amy

PS: ik heb eerder al een artikel geschreven over huidverbetering met EMS en lichttherapie, deze techniek is dus niet nieuw (maar waarschijnlijk hebben ze deze in dit apparaat wel verder ontwikkeld, waardoor het nog effectiever is)

De meeste vrouwen smeren crèmes, serums en lotions maar beseffen niet dat een strakke, stralende huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deel dit artikel met vriendinnen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Pinterest

17 heerlijke smoothies die de aanmaak van collageen boosten

(+ meer energie en een slankere lijn)

Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Uitschrijven met 1 klik