skip to Main Content

Slaap je slecht? Hier zijn 10 tips speciaal voor 40+ vrouwen!

Een paar weken geleden schreef ik een leuk artikel over ‘3 ingrediënten die slaapbevorderend werken’.

Daarop kreeg ik de vraag van Rita of ik haar kon helpen met haar slaaptekort en haar hormoonschommelingen. Konden deze 2 elkaar verstoren?

Met de voorbereidingen van de feestdagen, de familiebezoekjes enz. heeft het een paar dagen langer geduurd voor ik haar kon antwoorden.

Toevallig las ik afgelopen weekend een artikel met een verrassende link tussen je slaap en je hormonen en dat wilde ik toch even met je delen.

Uit onderzoek blijkt dat ca 4 miljoen mensen in België/Nederland slaap- of kalmeringstabletten gebruiken, waarvan 2/3 vrouwen zijn. Geen wonder, onze hormonen dansen vaak behoorlijk op en neer.

Het zullen mijn hormonen wel zijn!

… hoor je veel vrouwen wel eens zeggen als ze klagen over slecht slapen en vermoeid zijn. Onze hormonen en ons slaapgedrag hebben inderdaad alles met elkaar te maken. Omdat onze hormoonhuishouding nogal complex in elkaar zit, zijn wij vrouwen extra kwetsbaar voor slaapproblemen.

Dankjewel natuur ;-)

Veel mensen (en het merendeel daarvan zijn vrouwen) onderschatten de waarde van een goede slaap. En dat is erg!

Een voldoende, lange en vooral ongestoorde slaap is belangrijk voor allerlei essentiële processen in je lichaam die je nodig hebt om gezond te blijven.

In onderstaand artikel op energiekevrouwenacademie.nl kan je 10 tips lezen voor vrouwen om beter te kunnen slapen.

Slaapproblemen? Tien tips speciaal voor vrouwen 40+

Een goede slaap is nodig voor de goede werking van oa. je afweersysteem,  je immuunsysteem, je hormonale systeem en je zenuwstelsel.

Melatonine en serotonine zijn twee relaxerende neurotransmitters die broodnodig zijn om in slaap te vallen, aangezien ze het ‘verkeer’ in ons zenuwstelsel verminderen, waardoor ons brein kalmeert.

Tryptofaan is een aminozuur dat wordt gebruikt om rustig te worden of om op een natuurlijke manier in te slapen. Het is immers een noodzakelijke stof voor de aanmaak van serotonine. Samen met serotonine zorgt het voor een gezonde slaap.

Aminozuren zijn ooh zo belangrijk voor een goede werking van ons lichaam. Een tekort komt heel vaak voor, maar toch hecht vrijwel niemand er belang aan.

Daarom raad ik je aan om Beauty Essentials te gaan gebruiken. Het is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat jouw voorraad veilig en snel aanvult.

Ik besef dat je me niet zomaar op mijn woord gelooft, maar op deze pagina kan je enkele klantenervaringen nalezen van vrouwen die het al gebruiken.

Goed product, gebruik het nu enige maanden. Ik heb de indruk dat mijn huid er beter van geworden is. Ziet er “frisser” uit. Ik wil dit echt aanraden bij mijn vriendinnen.

Wil je meer informatie over aminozuren, klik dan hier voor meer informatie.

Groetjes,

Amy x

 

PS: Deze extra tip wil ik je zeker niet onthouden…

‘Leer hier hoe je in slechts 1 minuut in slaap kan vallen’.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend