Content voor Ingelogde Gebruikers

TIP – Op hakken lopen zonder pijn!

Kerst en oudejaarsavond staan voor de deur.

Laat dit keer die slippers of makkelijke instappers vooral thuis, want halverwege de avond wisselen van schoenen is niet meer nodig.

Met deze tip kun je de hele avond hooggehakt feesten. En dat zonder pijn!

Als je de derde en vierde teen van je voeten (steeds geteld vanaf je grote teen) aan elkaar plakt met een stukje Leukoplast (of een ander soort pleister) ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt. Dit is nl. de zenuw die de pijn veroorzaakt wanneer je een tijdje op hakken loopt.

Vanaf nu heb je uren plezier van je mooie hakken!

Niet zeker hoe het moet? Bekijk dan onderstaande video:

Ga jij het proberen?

Eerder schreef ik ook al deze 3 artikels over hoge hakken en pijnlijke voeten:

– Hoge hakken inlopen.

– Elegant lopen op hoge hakken.

– Pijn door hoge hakken – hoe voorkomen?


banner-annemie-groot-nagels-afgebroken-vermagerd


 

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.