Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

(Pigment)vlekjes met make up wegwerken

Op algemene vraag geef ik jullie vandaag wat tips om met make up pigmentvlekken weg te werken of te camoufleren.

Camouflage zorgt ervoor dat de vlekjes minder opvallen. Je kunt daarbij gebruikt maken van speciale camouflagecrèmes of een goede concealer.

Uit ervaring weet ik dat het niet zo gemakkelijk is om de juiste kleur van camouflage te vinden. Vaak gebruiken vrouwen een te donkere of een te lichte kleur waardoor de pigmentvlekken niet verdwijnen, maar juist grijzer worden.

Zorg ervoor dat de kleur van je camouflage/concealer identiek is aan de kleur van je huid (of max 1 tint lichter/donkerder) mét een warme ondertoon, de warme ondertoon neutraliseert de donkere kleur van de pigmentvlek en maakt deze meteen minder zichtbaar.

Let op! Des te meer make-up je gebruikt om je pigmentvlekken te camoufleren, des te erger het vaak wordt! Wees subtiel.

In volgend artikel legt een make-up artist je perfect uit a.d.h.v. foto’s hoe je het best je camouflage aanbrengt en welke soorten er op de markt zijn. Aanrader!

Klik hier om verder te gaan naar ‘Camoufleren met concealer voor donkere kringen en vlekken’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy