skip to Main Content

10 jaar jonger met deze make-up tips voor de rijpere huid

Het opmaken van de rijpe huid is niet anders dan het opmaken van een jonge huid.

Of toch wel!

Er zijn een aantal do’s en don’ts en een aantal make-uptrucjes die ervoor kunnen zorgen dat je er vijf, zelfs tien jaar jonger uitziet.

Je wil namelijk dat je huid er jonger uitziet en dat de rimpels (iets) minder opvallen.

WIST JE DAT… een mooie, egale huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat en dat hierbij 4 “onbekende” stoffen erg belangrijk zijn? Klik hier voor meer info

Breng je de make-up verkeerd aan, kan je wel eens de verkeerde dingen gaan accentueren in plaats van camoufleren!

Ik vond een artikel op TrendStyle waarin M.A.C. senior make-up artist Michele Magnani verklapt hoe je met de juiste make-upproducten en -technieken tien jaar van je leeftijd (misschien wel meer!) kunt afsmokkelen.

En waardevol artikel voor de ‘oudere jongeren’ van 50 jaar en meer ;-)

Klik hier verder naar ‘MAKE-UP VOOR DE RIJPE / OUDERE HUID’

De rijpere vrouw kan met de juiste technieken en heel weinig make-up heel mooie en vrouwelijke resultaten bereiken. Nooit mag een vrouw, op welke leeftijd dan ook, vergeten om vrouw te zijn. Met weinig make-up kun je je eigen vrouwelijkheid accentueren en een jonge, frisse en aantrekkelijke look creëren die in eerste instantie niet het ‘moeder-zijn’ of het ‘oma-zijn’ maar vooral het ‘vrouw-zijn’ uitstraalt.

Helemaal ‘pro-aging’ denk ik dan ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x