10 jaar jonger met deze make-up tips voor de rijpere huid

Het opmaken van de rijpe huid is niet anders dan het opmaken van een jonge huid.

Of toch wel!

Er zijn een aantal do’s en don’ts en een aantal make-uptrucjes die ervoor kunnen zorgen dat je er vijf, zelfs tien jaar jonger uitziet.

Je wil namelijk dat je huid er jonger uitziet en dat de rimpels (iets) minder opvallen.

WIST JE DAT… een mooie, egale huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat en dat hierbij 4 “onbekende” stoffen erg belangrijk zijn? Klik hier voor meer info

Breng je de make-up verkeerd aan, kan je wel eens de verkeerde dingen gaan accentueren in plaats van camoufleren!

Ik vond een artikel op TrendStyle waarin M.A.C. senior make-up artist Michele Magnani verklapt hoe je met de juiste make-upproducten en -technieken tien jaar van je leeftijd (misschien wel meer!) kunt afsmokkelen.

En waardevol artikel voor de ‘oudere jongeren’ van 50 jaar en meer ;-)

Klik hier verder naar ‘MAKE-UP VOOR DE RIJPE / OUDERE HUID’

De rijpere vrouw kan met de juiste technieken en heel weinig make-up heel mooie en vrouwelijke resultaten bereiken. Nooit mag een vrouw, op welke leeftijd dan ook, vergeten om vrouw te zijn. Met weinig make-up kun je je eigen vrouwelijkheid accentueren en een jonge, frisse en aantrekkelijke look creëren die in eerste instantie niet het ‘moeder-zijn’ of het ‘oma-zijn’ maar vooral het ‘vrouw-zijn’ uitstraalt.

Helemaal ‘pro-aging’ denk ik dan ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?