2x wortelsapje om vroegtijdige veroudering tegen te gaan

Iedere vrouw heeft zo haar eigen moment van besef dat ze ouder wordt.

Voor mij was dat de eerste keer dat iemand me ‘mevrouw’ noemde. Dat had toen wel meer met mijn job als leerkracht dan met mijn leeftijd te maken, ik was amper 22. Maar toch… ik schrok wel even, ik voelde me nog helemaal geen ‘mevrouw’.

Het kan ook de eerste grijze haar zijn die zichtbaar tevoorschijn komt, je schoonheidsspecialiste die je toch een meer voedende crème aanraadt of de dag dat je 30, 40 of 50 wordt…

Zo’n momenten ervaren we allemaal. Als jij het ook al ervaren hebt, wil je waarschijnlijk ook graag weten wat je kan doen om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Overal zie je tal van oplossingen: crèmes, lotions, cosmetische behandelingen en zelfs operaties.

Echter is het belangrijk om goed te zorgen voor de binnenkant van je lichaam. Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van binnen in ons lichaam ontstaat.

Om dit te doen adviseer ik je om regelmatig een sapje met veel antioxidanten te drinken. Ze zijn niet alleen super goed voor je hele lichaam (en huid), ze zijn ook nog eens erg lekker!

Er zijn veel verschillende recepten te vinden, vandaag deel ik 2 van mijn favoriete sapjes met wortel. Omdat deze bomvol antioxidanten zitten.

Wortel met asperge

Dit sapje bevat extreem veel essentiële elementen die je cellen jong houden waardoor je een zachte en stralende huid blijft behouden. Dit sapje is vooral goed als je veel last hebt van huidirritaties en cellulite.

Drink hier dagelijks één glaasje van gedurende een paar weken voor een optimaal resultaat.

Wat heb je nodig?

 • 4 wortels
 • 10 groene asperges
 • 1 citroengras takje

Hoe maak je het?

 • Schil de wortels en snijd deze in plakjes van ongeveer een cm.
 • Schil de asperges.
 • Snijd het citroengras fijn en verwijder de bladeren.
 • Daarna doe je alle ingrediënten in de juicer en laat het sapje maar stromen!

Wortel met appel en teunisbloemolie

Dit sap is rijk aan omega 6-vetzuren, die perfect zijn voor de verjonging van de cellen en de gezondheid van onze huid. Daarnaast bevat het vitamine E en zal de betacaroteen in de wortels de eigenschappen van de vetzuren versterken.

Het kan gewoon niet anders dan dat je huid gaat stralen met dit sapje! Eén glas per dag is ook hier voldoende.

Wat heb je nodig?

 • 4 appels
 • 4 wortels
 • 1 eetlepel teunisbloemolie (ca. 15 gram)

Hoe maak je het?

 • Schil en snijd de appels en de wortels in stukjes.
 • Doe de stukjes in de juicer en vang het sap op
 • Voeg hierna de eetlepel teunisbloemolie toe aan het sapje en roer tot het goed gemixt is met het fruit.

Heb je geen juicer of zie je op tegen het poetswerk en de afwas? Dan raad ik je aan om iedere dag te starten met een glaasje Greens Power. Dit is een supergezonde mix van superfoods die massa’s vitamines, mineralen, anti-oxidanten, extracten van groenten en fruit, vezels en probiotica levert.

Gewoon ‘s morgens een schepje oplossen in een glas koud water voor een “boost” in jouw gezondheid. Als je interesse hebt om het te gaan gebruiken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Groetjes

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?