Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

5 kleding do’s & dont’s voor de feestdagen

De feestdagen komen nu snel dichterbij en waarschijnlijk ben je al even aan het bedenken wat je tijdens al deze feestelijke etentjes en bijeenkomsten gaat dragen.

Voordat je in actie komt en tot aankopen overgaat, een paar handige tips!

1. Draag tijdens de feestdagen geen groen en rood (of in ieder geval niet deze combinatie). Het zijn de kleuren van de Kerstboom en de Kerstman, jij wilt opvallen, niet blenden ;-) Dit is de periode waarin alles mag! Dus trek die gouden avondjurk aan.

2. Zorg dat je geen kou hebt. Kleed je naar de situatie. Ook al is dat mouwloze jurkje nog zo mooi, zorg dat je er een bijpassend vestje bij hebt anders bibber je de hele avond… Blauwe tenen in zomersandaaltjes doen je ook geen goed, ook al staan de schoentjes nog zo leuk onder je outfit.

3. Familiejuwelen of juwelen die je anders nooit draagt: Als je ze nu niet draagt, draag je ze nooit meer. Echte oude en opvallende juwelen komen weer terug in de mode. Draag die diamanten ring of die gouden ketting.

4. Streef naar perfectie. Neem je tijd voor de voorbereidingen en sla geen details over. Ontharen, pedicure, manicure, scrubben, haar wassen en föhnen. Het hoort er allemaal bij ;-)


banner-colinde-huid-opgeknapt


5. Als je écht wil is het volgende motto van toepassing: ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’. Verwacht niet dat een Fashion Feestlook comfortabel is.

Kies je ervoor om die strakke jurk te dragen? Houd dan je buik in en hoop dat je niet teveel moet zitten.

Kies je voor die hoge schoenen? Accepteer dan dat ze niet zo lekker zitten als je sneakers én hoop dat je juist wel veel mag zitten ;-)

(Of herlees even dit artikel van eerder deze week: Op hoge hakken lopen zonder pijn)

Een echte Fashion Feestlook vraagt nu eenmaal wat meer van je dan gewoonlijk. Maar je krijgt er ook veel voor terug: bewonderende blikken, complimenten en een flinke ego boost.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy